Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare proiect - Șanse noi pentru personalul medical. Un acces egal la ocupații de actualitate de pe piața muncii din domeniul sănătății

ro

25 Jul, 2014 14:06 1976 Marime text
Astăzi, 25 iulie 2014, a avut loc la Constanța, Hotel Flora, staţiunea Mamaia, conferința de lansare a proiectului POSDRU/144/6.3/S/130227 „Șanse noi pentru personalul medical. Un acces egal la ocupații de actualitate de pe piața muncii din domeniul sănătății”.
 
La eveniment au participat reprezentanţi ai Beneficiarului - Asociația Regională pentru Dezvoltare Socială, ai partenerilor - Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și S.C. Ms Expertmob S.R.L., cărora li s-au alăturat reprezentanţi ai unor instituţii cu responsabilităţi în domeniul ocupării forţei de muncă din regiune.
 
Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea şi promovarea principiului egalităţii de şanse şi de gen în societatea românească, în general, şi, în mod direct, pentru un număr de 740 de persoane, prin dezvoltare profesională, formare, consultanță și campanie de informare și conștientizare. Prin intermediul proiectului, un număr de 520 de femei din domeniul sănătății provenind din toate regiunile țării vor beneficia de programe de pregătire profesională care le vor permite un acces egal şi crescut la piaţa muncii, precum şi promovarea în carieră. Din grupul ţintă mai fac parte 150 persoane - personal al organizaţiilor societăţii civile şi 40 de persoane - personal al autorităţilor publice, dar şi 30 de experţi şi operatori mass-media. Aceştia vor fi formaţi, sensibilizaţi şi informaţi cu privire la necesitatea implementării           principiului egalității de şanse şi de gen în societatea românească.
 
Proiectul „Șanse noi pentru personalul medical. Un acces egal la ocupații de actualitate de pe piața muncii din domeniul sănătății” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii