Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ecuisine.ro Friptură de miel cu pesto de busuioc și mentă

ro

28 Apr, 2016 00:00 3151 Marime text


Ți-ai propus să impresionezi dar încă nu ai găsiț rețeta perfectă de friptură de miel? Avem o idee  de friptură cu pesto de busuioc și mentă.

Dificultate: mediu
Timp de preparae: mediu
Porții: 6

Ingrediente:

  • picior de miel ( 2 kg )
  • felii de lămâie pentru a servi

Pentru pesto:

  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 1 pachet busuioc, doar frunzele tocate
  • 1 legătură mentă, doar frunzele tocate
  • 25 g nuci de pin
  • 25 g parmezan ras
  • 125 ml ulei măsline
  • sucul de la 1/2 lămâie
Modul de preparare îl puteți găsi pe ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii