Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rovana Plumb, ministrul Mediului şi Pădurilor, în vizită de lucru la sediul companiei SC RAJA SA

ro

30 May, 2012 20:08 765 Marime text

Mâine, 31 mai 2012 dna. Rovana Plumb, Ministrul Mediului şi Pădurilor participă la o vizită de lucru la sediul companiei S.C. RAJA S.A..

Această vizită de lucru, ce beneficiază şi de prezenţa Ministrului Mediului din Republica Moldova, constituie un prilej excelent de a identifica soluţii pentru îmbunătăţirea şi eficientizarea serviciilor publice din judeţul Constanţa.

Începând cu ora 15,00 se va desfăşura întâlnirea d-nei ministru Rovana Plumb cu reprezentanţii autorităţilor locale şi instituţiilor de mediu coordonate sau aflate în subordonarea Ministerului Mediului şi Pădurilor. După această întâlnire, delegaţia ministerului va efectua o vizită la Staţia de epurare Constanţa Nord (b-dul Mamaia, aproape de intrarea în staţiunea Mamaia). Vizita va fi urmată la ora 17,00, de o conferinţă de presă susţinută în incinta staţiei de epurare.

Tot mâine, începând cu ora 09,30, la sediul central RAJA, de pe strada Călăraşi, se va desfăşura seminarul internaţional susţinut de specialiştii americani de la General Electric şi profesori universitari renumiţi, seminar în care se vor analiza cele mai eficiente soluţii pentru tratarea apei potabile şi a celei uzate. La seminar vor lua parte reprezentanţii companiilor de apă din România şi Republica Moldova.

În data de 1 iunie 2012, S.C. RAJA S.A. Constanţa în parteneriat cu Serviciul Comercial al Ambasadei SUA în România are onoarea să vă invite la deschiderea Centrului de Excelenţă Motorola din Murfatlar şi a sediului Centrului Zonal Centru din Murfatlar.

Ceremonia de deschidere va începe la orele 10:30 şi va beneficia de prezenţa Excelenţei Sale, dl. Duane C. Butcher, Deputy Chief, Ambasada SUA la Bucureşti şi a companiilor de apă din România.

Purtător de cuvânt

Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii