Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moș Crăciun ajunge și la Centrul de Plasament “Antonio”

ro

22 Dec, 2015 17:10 2401 Marime text
Atmosfera sărbătorilor de iarnă ne amintește să fim mai buni, să dăruim mai mult, să le facem mici bucurii celor din jurul nostru, să fim alături de cei dragi, dar și de cei mai puțin norocoși decât noi. Și ce poate fi mai satisfăcător decât bucuria zărită în ochii blânzi ai unui copil, ce nu a cunoscut mangâierea și dragostea părintească, atunci când îi oferi, din toată inima, un dar de Crăciun?

Deși este o sărbătoare a tuturor, indiferent de vârstă, Crăciunul ne poartă pe firul amintirilor din anii copilăriei, când emoţia aşteptării împodobirii bradului și sosirea lui Moş Crăciun erau nemărginite. De aceea, Sindicatul Liber RAJA Constanța alături de Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Constanța au pregătit pentru cei aproape 70 de copii găzduiți în Centrul de plasament Antonio din Constanța, pachete cu dulciuri oferindu-le astfel celor mici un dram de bucurie în preajma sărbătorilor de iarnă.
Moș Crăciun va ajunge mâine, 23 decembrie 2015, ora 10,00, la Centrul de Plasament “Antonio” din cartierul Medeea, de pe strada Spiru Haret, nr. 89, Constanța.
  
Biroul de presă
             
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii