Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localităţi lipsite de apă potabilă

ro

22 Jan, 2012 15:27 1018 Marime text

În cursul zilei de ieri, din cauza rafalelor de vânt, mai multe linii de alimentare cu tensiune a staţiilor de pompare apă potabilă au căzut. În urma acestor avarii Enel, staţiile de pompare au rămas fără curent  şi nu au mai putut funcţiona, motiv pentru care abonaţii din mai multe localităţi au rămas fără apă potabilă. Toate aceste avarii au fost anunţate şi la dispeceratul Enel, urmând ca echipele de permanenţă Enel să intervină pentru remedierea situaţiei. În cursul nopţii trecute, s-a reuşit remedierea situaţiei şi a fost reluată alimentarea cu apă pentru Cobadin, Viişoara şi Mereni.
La ora actuală, în urma avariilor înregistrate la liniile de alimentare cu apă noaptea trecută, sunt lipsite de apă potabilă localităţile Tătaru, Plopeni, Chirogeni, Independenţa, Furnica, Olteni, Dumbrăveni, Ciobăniţa, Negru Vodă, Cotu Văii, Vârtop, Corbu, Pecineaga, Moşneni, Albeşti, Dulceşti, Mihail Kogălniceanu, Nicolae Bălcescu, Biruinţa şi Valea Dacilor. 
Ne cerem scuze faţă de toţi consumatorii afectaţi, dar SC RAJA SA Constanţa nu poate asigura serviciile de alimentare cu apă potabilă în lipsa energiei electrice.
Totodată, vă asigurăm că echipele noastre de permanenţă vor reporni pompele de la staţiile afectate imediat ce va fi reluată furnizarea energiei electrice.

Vom reveni cu amănunte.


Purtător cuvânt
Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii