Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, se opreşte apa rece!

ro

23 Apr, 2013 11:28 1018 Marime text
Pentru remedierea unei avarii la conducta magistrala de alimentare cu apa, cu diametrul de 800 mm, din zona Dacia - Constanta, de la intersectia bulevardelor Alexandru Lapusneanu cu Tomis, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei pe aceasta conducta astazi, 23 aprilie 2013, in intervalul 11,00 - 13,00, fiind afectati de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul Palazu Mare si localitatea Ovidiu. Abonatii din zona centrala a orasului Constanta vor avea in acest interval apa cu presiuni scazute.
Mentionam ca echipele de interventie RAJA dotate cu toate utilajele necesare au incercat timp de trei ore, remedierea acestei avarii cu conducta sub presiune, fara sa mai fie nevoie sa intrerupa furnizarea apei, dar din cauza presiunii foarte mari acest lucru nu a fost posibil si s-a luat decizia intreruperii apei pe o perioada de 2 ore.
Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de acesta intrerupere si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru remedierea avariei si reluarea furnizarii apei potabile in timpul cel mai scurt.
 
Biroul de presa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii