Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, se oprește apa!

ro

26 Oct, 2014 12:05 1217 Marime text
          Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Cernavodă, cu diametrul de 500 mm, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile începând de luni - 27 octombrie 2014, ora 08,30 și până marți, 28 octombrie 2014, ora 08,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din Cernavodă, de pe străzile Canalului, Colonia ACH, Octav Băncilă, Zborului, Lt. I. Mușat, Luntrașilor, Plopilor, Avram Iancu, Dacia, Anghel Saligny și Nicolae Bălcescu. Cartierul Columbia din Cernavodă va fi alimentat cu apă cu presiuni scăzute.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Staţie de pompare nouă, extindere aducţiune şi reţea canalizare şi bazin nou de egalizare, localitatea Cernavodă – judeţul Constanţa”, în valoare de 24,6 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 7,05 milioane lei. În cadrul acestui proiect, s-a realizat pe o lungime de peste 20 km, o conductă magistrală de alimentare cu apă potabilă a oraşului Cernavodă din sursele de subteran din Medgidia. În urma caestei investiții, cetăţenii oraşului Cernavodă vor beneficia de apă de cea mai bună calitate, extrasă din surse de subteran, de la o adâncime de peste 200 metri. Proiectul cuprinde și extinderea rețelelor de canalizare pe o lungime de peste 5 km. 

Tot luni, 27 octombrie 2014, pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă din zona Mamaia Sat, SC RAJA SA va opri furnizarea apei în intervalul 07,00 – 19,00. Vor fi afectați consumatorii de la ieșire din stațiunea Mamaia – zona Caraiman și până la ecluza Năvodari, cartierele Mamaia Nord, Mamaia Sat, Depozitul 10 și Tabăra Năvodari.

Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii