Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET Constanța explică motivele care au condus la desele avarii din weekend

ro

26 Oct, 2020 17:10 4385 Marime text
 
  • O serie de abonați din Constanța au avut, în acest weekend, probleme în ceea ce privește apa caldă la robinete ceea ce, desigur, a condus și la apariția unor nemulțumiri ale abonaților.


Pentru clarificarea situației Liviu Dorel Popa, administratorul special  al regiei de termificare ne-a explicat că „la sfârșitul săptămâmii trecute, am avut mai multe avarii pe conductele magistrale de transport și nu am reușit secționarea și izolarea din cauza vanelor care erau blocate”.

”Am demontat vanele și le-am înlocuit axul ruginit și nefuncțional cu ax confecționat din oțel inox care nu se mai ccorodează. Astfel am recondiționat mai multe vane așa încât la noi avarii sa nu mai fim nevoiți sa oprim o magistrala întreaga și sa izolam doar un segment din aceasta”, ne-a mai explicat acesta.

 Facem precizarea că această situație este pe rețeaua de transport a agentului termic primar care a fost cumpărată de Primarie în decembrie 2019 pentru a fi reabilitata (înlocuită) cu fonduri europene.

Totodată mai trebuie spus că doar Primaria este eligibilă în această finanțare.

Până la modernizare, însă, a fost dată în administrarea RADET pe perioada determinată.

„Noi, ca să o putem ține în stare de funcționare trebuie sa reparăm zilnic la ea. De la 1 ianuarie 2020 de când ne-a fost dată în administrare și până azi am eliminat 382 de avarii. Și din păcate avariile apar zilnic”, ne-a mai spus Liviu Popa.

Sursa foto+video: RADET Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii