Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PSD - Joi, 26 Iulie 2012

ro

26 Jul, 2012 21:11 1764 Marime text

Deputatul argeșean Mircea Drăghici susține că cetățenii acestei țări trebuie să iasă duminică, 29 iulie, în număr cât mai mare și să voteze DA pentru a-i spune o dată pentru totdeauna "La revedere" din viața politică a acestei țări lui Traian Băsescu.

"Pentru redeschiderea spitalelor pe care Băsescu le-a închis, pentru un sistem educațional care să le asigure copiilor un viitor, pentru ca ultima grijă a bunicilor noștri să fie ziua de mâine și pentru ca salariile din această țară să poată fi comparate cu cele europene, cer românilor să voteze DA la referendum", a declarat deputatul PSD.

Printre motivele pentru care Traian Băsescu merită să fie demis din funcție, Mircea Drăghici precizează: "Președintele suspendat este cel care a încălcat de nenumărate ori Constituția și atribuțiile legale prin luarea unor decizii de competenţa Guvernului şi asumarea lor în mod public. Băsescu nu a acționat niciodată ca un mediator şi a încălcat principiul de neutralitate politică a funcţiei prezidenţiale. Și pentru asta Băsescu trebuie să dea socoteală în fața românilor".

Mai mult, deputatul amintește că Traian Băsescu a umilit și a jignit pe toată lumea, de la copii, studenți, tineri întreprinzători, medici, profesori, jurnalisti, și până la pensionari. „Nu pot uita multe dintre replicile celebre ale lui Traian Băsescu, printre care „țigancă împuțită", "școala românească naște tâmpiți", "morsă competentă" sau îndemnul lui pentru medicii noștri străluciți de a-și părăsi țara. Pentru toate acestea, haideți duminică la vot!", a încheiat Mircea Drăghici.

Biroul de Presă al PSD

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii