Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC isi rezerva dreptul de a inceta orice forma de colaborare cu postul de televiziune CTV

ro

09 Jul, 2010 20:04 3914 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta aduce la cunostinta mass mediei locale urmatoarea situatie inacceptabila:
In cursul diminetii, postul local de televiziune CTV prin persoana numitei Cristina Popov a contactat telefonic purtatorul de cuvant al institutiei – Roxana Onea, aducand la cunostinta acesteia  o reclamatie facuta de o vecina a unei asistente maternale, care are in prezent in grija 2 copii. Acuzele erau diverse si putin coerente.
D-na Popov a fost informata ca vom efectua verificari la domiciliul asistentei maternale, lucru care de altfel s-a si intamplat in cursul zilei.
D-na Ristea Mihaela Director General Adjunct si Simona Constantinescu- Sef Serviciu Asistenta Maternala au efectuat personal verificari in teren. Acuzele s-au dovedit a fi nefondate , copiii fiind gasiti intr-o stare de sanatate fizica buna.
D-na Ristea a comunicat telefonic d-nei Popov concluziile verificarilor din teren si a atras inca o data atentia asupra urmatorului aspect: copiii aflati in sistemul de protectie au un regim special in sensul pastrarii confidentialitatii si expunerii publice.
Cu indignare va facem cunoscuta lipsa de profesionalism a unor jurnalisti care au batut la usa asistentei maternale, au intrat in casa acesteia  si si-au permis sa o interogheze in legatura cu acuzele ce i se aduc, absolut nefondate si neprobate.
Consideram un abuz intentia lipsita de scrupule a unor producatori , care din dorinta de avea audienta maxima pe subiecte de scandal, si-au permis sa violeze intimitatea unor angajati ai DGASPC si a unor copii care au un regim special de protectie.
Simpla acuza verbala a unei femei care are deja faima unei persoane interesate de viata altora, vesnic nemultumita si preocupata in a presara picanterii in cele ce le relateaza, nu constituia un motiv major care sa presupuna initierea unor verificari pe cont propriu ale postului de televiziune mai sus amintit.
Aceasta in conditiile in care noi am colaborat si am si dispus verificari in teren.
In concluzie, ne rezervam dreptul de a inceta orice forma de colaborare cu postul de televiziune CTV.
 
OFITER DE PRESA,
  ROXANA ONEA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alex 22 Jul, 2010 17:26 ctv in curand nu o sa mai aiba colaboratori.