Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turistii straini revin pe litoralul romanesc

ro

10 Jul, 2014 14:31 1790 Marime text
Turistii straini revin pe litoralul romanesc
In ultima perioada, tot mai multi turisti straini redescopera litoralul romanesc. Fie ca este vorba despre turisti din Franta, Germania sau Israel, sau despre turisti din fostul bloc communist, din Polonia, Belarus sau Republica Moldova, acestia aleg sa vina si sa-si petreaca un sejur la Marea Neagra. In mod preponderent, turistii straini opteaza pentru o cazare in Eforie, localitate care imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti aici.
Nu mai putin de  120 000 de turisti romani sau straini au vizitat in ultimul an orasul Eforie. Pentru sezonul 2014, pe langa turistii traditionali, si-au anuntat sosirea peste 3000 de turisti din Belarus si peste 5000 din Republica Moldova. Acestia sunt atrasi atat de tarifele competitive practicate de catre agentii economici, cat si de investitiile realizate in ultimii ani de catre primarie.
Reabilitarea promenadei falezelor, refacerea parcurilor, programele cultural, festivalurile precum si alte manifestari artistice si sportive atrag multi vizitatori care se declara multumiti de ceea ce gasesc la Eforie. “Dorim sa continuam si sa suplimentam numarul programelor si al proiectelor destinate celor care ne viziteaza in perioada estivala. Zilele urmatoare vom organiza un targ de produse traditionale, care va fi deschis aproximativ o luna de zile. Avem in pregatire multe alte produse care se adreseaza turistilor si nu numai acestora” a precizat Ovidiu Brailoiu, primarul Orasului Eforie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii