Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tichete sociale pentru nevoiașii din Medgidia

ro

07 Apr, 2014 15:21 1172 Marime text
Începând cu data de 09 aprilie 2014, aproximativ 3.000 de nevoiași din Medgidia vor primi tichete sociale în valoare de 50 de lei. Sărbătorile Pascale se apropie, iar Primăria Municipiului Medgidia încearcă să le aducă oamenilor cu venituri mici lumină în case și bucurie în suflet.
            Tichetele se vor acorda persoanelor cu handicap de gradul I și II, precum și pensionarilor cu pensii mai mici de 500 de lei. Persoanele cu handicap de gradul I sau II vor putea ridica tichetele de la Biroul Resurse Umane din cadrul Primăriei, în timp de ce pensionarii domiciliați în zona de sud a orașului le vor ridica de la Centrul de Informare pentru Cetățeni din curtea Primăriei. Pensioanarii din zona de nord le vor putea ridica de la Centrul de Informare pentru Cetățeni din Piața Nord. Cei care au domiciliul în Remus Opreanu pot ridica tichetele de la Parohia Bisericii Sf. Apostol Evanghelist Ioan, iar cei din Valea Dacilor la Poliția Locală Valea Dacilor.
Tichetele au valoarea de 50 de lei și pot fi utilizate pentru a cumpăra produse alimentare. Magazinele partenere din Medgidia sunt menționate în anexa tichetului și nu se pot folosi la supermarketurile din Medgidia.
Listele cu beneficiarii au fost întocmite de Casa Județeană de Pensii și Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii