Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1500 de oameni au fost alături de primarul Ion Ovidiu Brăiloiu la evenimentul de lansare a candidaturii din Eforie Sud

ro

21 May, 2012 17:45 1293 Marime text

După ce sâmbătă, 19 mai, aproximativ 1000 de oameni au participat la evenimentul de lansare a candidaturii organizat de primarul Ion Ovidiu Brăiloiu în Eforie Nord, duminică a venit rândul celor din Eforie Sud să fie alături de primar. Astfel, peste 1500 de locuitori din Eforie Sud l-au susţinut pe Ion Ovidiu Brăiloiu şi au participat la spectacolul oferit de Ionuţ Galani, Mircea Cazan şi trupa Vunk.

Ion Ovidiu Brăiloiu a prezentat echipa de consilieri ai USL pentru Eforie şi a vorbit despre priorităţile viitorului mandat. Între acestea, primarul oraşului Eforie a menţionat în primul rând finalizarea proiectelor deja demarate, în număr de 10, care au fost blocate sau amânate în ultimii ani: „Am fost timp de 8 ani un primar de Opoziţie. La Bucureşti nu s-a făcut diferenţa între politică şi administraţie şi într-o mână s-a ţinut carnetul de partid, iar în alta robinetul cu proiecte şi cu fonduri. Avem în momentul de faţă 10 proiecte întocmite şi depuse, care au fost amânate pe criterii politice. De aceea, prioritatea echipei USL în Eforie este deblocarea acestor proiecte şi finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp", a declarat Ion Ovidiu Brăiloiu. Primarul a arătat că între proiectele depuse se află reabilitarea falezelor din Eforie (proiect deja aprobat), realizarea unui parc în zona Cazino, Eforie Sud (proiect de asemenea aprobat), continuarea construirii locuinţelor pentru tineri şi locuinţelor sociale, construirea Casei de Cultură sau construirea unei noi grădiniţe cu program prelungit în Eforie Nord.

„Pentru Eforie, aceste alegeri sunt foarte importante. Avem o şansă cu care nu ne-am mai întâlnit în ultimii ani. La Bucureşti avem Guvern USL, condus de preşedintele PSD, Victor Ponta. Consiliul Judeţean Constanţa este condus tot de USL, prin Nicuşor Constantinescu. La Eforie situaţia este aceeaşi, cu un primar USL şi un Consiliu Local majoritar USL. Este important să mergem în aceeaşi formulă în continuare. Eforie va avea şansa de a se dezvolta şi va avea susţinere de la nivelul Guvernului, cum nu a avut niciodată în ultimii ani", a declarat Ion Ovidiu Brăiloiu.

Primarul oraşului Eforie a fost susţinut la evenimentul de duminică de către deputatul PSD Eduard Martin, senatorii social democraţi Nicolae Moga şi Alexandru Mazăre şi echipa candidaţilor USL la Consiliul Judeţean Constanţa. Sâmbătă, la Eforie Nord, alături de primar au fost preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, deputaţii Gheorghe Dragomir - preşedinte PNL Constanţa - şi Eduard Martin, senatorii Nicolae Moga, Alexandru Mazăre, Puiu Hasotti şi Mircea Banias, dar şi echipa consilierilor judeţeni ai USL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii