Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia a revenit la normalitate!

ro

04 Mar, 2012 22:02 1201 Marime text

În ultima săptămână cetăţenii municipiului Mangalia s-au putut bucura de linişte, viaţa cotidiană a reintrat în limitele fireşti din toate punctele de vedere.

Pe lângă căldura furnizată către locuinţele cetăţenilor, s-au reinstalat schelele pentru continuarea proiectului privind anveloparea blocurilor de locuinţe. Pe trotuarele înscrise în programul de reabilitare lucrările înaintează rapid, urmând ca în săptămâna viitoare să înceapă noi tronsoane. Blocurile cu locuinţe în regim de închiriere şi locuinţe sociale vor începe din nou să se înalţe tot în această săptămână şi se fac demersurile necesare pentru acordarea pachetelor de alimente mult-aşteptate de pensionarii cu pensii mici şi de cetăţenii care nu realizează venituri.

Proiectele de dezvoltare turistică a municipiului Mangalia şi a staţiunilor aferente se află şi ele pe lista priorităţilor administraţiei locale: reabilitarea stradală în Neptun, Portul Turistic Mangalia (amenajările terenului de mini-golf), demararea proiectului Club Nautic „Callatis" (pentru care s-a semnat de curând contractul de finanţare) şi multe alte proiecte depuse şi aflate în stadiul de evaluare.

Cum era de aşteptat, de 1 martie doamnele şi domnişoarele din localitate au fost surprinse de reprezentanţii partidelor politice care le-au oferit flori atât la locurile lor de muncă, dar şi pe străzile municipiului. De 8 martie vor urma alte surprize!

Iată că viaţa cotidiană a municipiului Mangalia reintră pe făgaşul normalităţii, o stare atât de solicitată de cetăţeni după o iarnă agitată şi grea. Primarul Mihai Claudiu Tusac doreşte menţinerea acestei stări şi încearcă să gestioneze corect eventualele situaţii critice ce ar putea să apară: „Indiferent cu ce probleme ne confruntăm ca administraţie locală, indiferent ce neînţelegeri apar între oamenii politici locali, cetăţenii nu trebuie să simtă acest lucru. Viaţa lor trebuie să se defăşoare normal! Să ne putem întâlni pe străzile municipiului pentru a purta un dialog civilizat referitor la dorinţele, nevoile cetăţenilor, să avem plăcerea de a participa împreună la mici festivităţi, mici sărbători care ne scot din rutina zilnică şi care fac viaţa locuitorilor mai frumoasă... După această perioadă tulbure din viaţa Mangaliei şi din viaţa mea cu toţii ne dorim o primăvară liniştită şi numai împliniri, să avem puterea de a uita greutăţile cu care ne-am confruntat şi să ne unim forţele pentru a continua proiectele frumoase începute împreună!".

Dep. Mass-media

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii