Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare Proiect Black Sea Youth Training 28 Februarie - 23 Mai - 25 februarie 2015

ro

25 Feb, 2015 16:49 1249 Marime text
Acest proiect va începe în data de 28 februarie ora 12:00 în cadrul City Hub Constanța, în incinta Cityplex Tomis Mall etaj 4, Sala 4, debutând cu seminarul de Antreprenoriat și Suces în mediul economic.

Asociația elevilor din Constanța organizeză acest proiect în parteneriat cu S.C. Sensation Party S.R.L., City Hub Constanța și SC Cityplex SRL și are ca scop dezvoltarea de abilități și competențe în domeniul comunicării, prezentarea propriei persoane, antreprenoriat, organizare și planificare organizațională a participanților.

În cadrul primului seminar ne vom bucura de experiența următorilor invitați: Stoica-Marcu Alexander-Floris și Burghelia Andrei-Eduard, tineri elevi antreprenori din municipiul Constanța, dar și oameni care au reușit în domeniul economic sau au experiență în domeniul antreprenoriatului precum Morărescu Nicolae, Raluca Ionita, Dănuț Petrescu, Cristina Draghici, Andrei Șeitan.

Pentru înscrieri sau mai multe informații :
0730987169 - Cristian-George Farauanu (Coordonator Proiect)

Departamentul de Relaţii Publice al Asociaţiei Elevilor din Constanţa

Despre Asociația Elevilor din Constanța
Asociația Elevilor din Constanța este singura organizație reprezentativă a elevilor din județul Constanța, ce are ca scop reprezentarea intereselor comune ale acestora, promovarea drepturilor elevului şi stimularea participării elevilor la actul educațional. Asociația Elevilor din Constanţa a fost fondată în anul 2013 și în prezent este singura organizație reprezentativă a elevilor acreditată la Camera Deputaților.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii