Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

,,Gărgărițele” în Rezervația Fântânița

ro

03 May, 2015 21:47 1327 Marime text
Ca în orice an, de 1 mai pădurea din Rezervația Fântânița Murfatlar a fost împânzită de oamenii dornici de relaxare. A fost un moment oportun pentru elevii clasei pregătitoare ,,Gărgărițele”, de la Liceul Teoretic Murfatlar, care, coordonați de învățătoarea lor, profesor Roxana Chitic, au derulat acțiuni de sensibilizare a cetățenilor pentru protejarea mediului înconjurător. Activitatea face parte din cadrul Proiectului Județean ,,Conservarea Biodiversității în Rezervații naturale” – ediția a III-a.
Primăria Murfatlar, partener al acestui proiect, a pus la dispoziția voluntarilor pliante și saci menajeri pentru a fi distribuite celor prezenți. Copiii s-au implicat cu multă plăcere fiind recompensați cu laude și bomboane.
Doamna director adjunct, profesor Cleopatra Crangă, alături de fiul dumneaei și de alți elevi de gimnaziu, au încurajat ,,Gărgărițele”, prin participare efectivă la activitatea micuților voluntari. Doar astfel se poate schimba ceva în societatea românească, pentru că, așa cum zicea Albert Einstein, ,,Puterea exemplului nu este o formă de educație, ci este singura”.
 
 
  Director,                                                                                     Consilier de imagine,
  Prof. Dumitru-Sorin Cernăianu                                                         Prof. Ivanov Nicoleta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii