Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Şedinţă extraordinara Primaria Medgidia 15 Septembrie 2015

ro

15 Sep, 2015 11:31 1235 Marime text
            Luni, 14 septembrie, Consiliul Local Medgidia s-a reunit în ședință extraordinară pentru a pune în discuție trei proiecte de hotărâre.

Punctele de pe ordinea de zi au vizat rectificarea bugetului local și a bugetului S.C. Apollo Ecoterm S.R.L., precum și numirea reprezentanților Consiliului Local în Comisiile de Administrație și în Comisiile de evaluare și asigurarea calității, ale unităților de învățământ din Medgidia.

            Astfel, la primul punct de pe ordinea de zi s-a aprobat rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli. Rectificarea vine în urma alocării Municipiului Medgidia sumei de 500.000 lei pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, de către Consiliul Județean Constanța. Astfel, suma va fi folosită pentru asfaltarea străzilor din Medgidia.

            La cel de-al doilea proiect de hotărâre s-a votat rectificarea bugetului S.C. Apollo Ecoterm S.R.L., pentru a include în buget suma de 500.000 lei. Mai exact, fondurile pentru asfaltare au trecut în bugetul societății administrate de municipalitate, care va realiza lucrările de asfaltare.
            Punctul trei de pe ordinea de zi a vizat numirea reprezentanților Consiliului Local în Comisiile de Administrație și în Comisiile de evaluare și asigurarea calității, ale unităților de învățământ din Medgidia. Legislația în vigoare prevede ca unitățile de învățământ preuniversitar să fie conduse de consiliile de administrație, de directori și directori adjuncți. Astfel, consiliile de administrație sunt formate din 13 membri, dintre care șase cadre didactice, un reprezentant al primarului, trei reprezentanți ai consiliului local și trei reprezentanți ai părinților.
            Toate proiectele de hotărâre au fost aprobate în cadrul ședinței extraordinare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii