Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CL Mangalia a aprobat concesionarea Serviciului Public de gestionare a câinilor comunitari

ro

29 Jan, 2014 18:20 1095 Marime text
Consilierii locali din Mangalia au aprobat în şedinţa ordinară de marţi mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ şi social. Astfel, unul dintre proiectele votate se referă la aprobarea concesionării prin licitaţie publică deschisă a Serviciului Public pentru gestionarea câinilor fără stăpân, în municipiul Mangalia. O altă hotărâre adoptată de membrii CL vizează aprobarea Planului Local de Acţiune pentru protecţia apelor, împotriva poluării cu nitraţi din surse agricole. De asemenea, s-a aprobat acordarea de gratuităţi la transportul public local de persoane, prin curse regulate, pentru studenţii cu domiciliul în Mangalia, care frecventează cursurile facultăţilor acreditate, din municipiul Constanţa.

Cu aceeaşi ocazie, s-a votat Programul local privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, în vederea stabilirii procedurilor de reabilitare termică a imobilelor din oraş. Consilierii locali au aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii de termoficare Goldterm, pe anul în curs, dar au amânat pentru câteva zile dezbaterea bugetului municipalităţii, pentru a putea fi analizat în detaliu şi formulate eventuale amendamente de către membrii CL. Un alt proiect amânat se referă la Regulamentul privind reglementarea activităţii agenţilor economici din Mangalia. În acest caz, s-a stabilit o întâlnire cu toţi agenţii economici din oraş pentru ca aceştia să poată aduce propuneri de îmbunătăţire a proiectului, iar ulterior documentul să fie supus spre aprobare CL. În cadrul şedinţei, s-a mai decis demararea procedurilor pentru atragerea de fonduri europene în vederea reabilitării sistemului de canalizare din municipiul Mangalia.
 
29.01.2014                                                                                                                              Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii