Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulatoriul Medgidia va fi reabilitat şi modernizat

ro

25 Jul, 2014 13:51 1096 Marime text
               Policlinica din Medgidia va intra în curând într-un proces de reabilitare. În urma analizei tehnice a proiectului „Reabilitarea infrastructurii, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Ambulatoriului Policlinică Medgidia din cadrul Spitalului Municipal Medgidia” acesta a fost acceptat pentru următoarea etapă, cea de contractare.
Proiectul va fi finanţat prin Programul Operational Regional 2007–2013, Axa Prioritara 3 –„Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul de intervenţie 3.1. „Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate”. Obiectivul general îl reprezintă îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală pentru asigurarea unui acces egal al cetăţenilor la serviciile de sănătate.
„Prin implementarea acestui proiect se doreşte creşterea calităţii serviciilor medicale oferite persoanelor din municipiul Medgidia în cadrul Ambulatoriului, precum şi reducerea numărului de internări în spital, ca urmare a creşterii numărului de consultaţii şi tratamente efectuate în policlinică”, a declarat primarul Medgidiei, Marian Iordache. Ambulatoriul este corp comun cu spitalul. O parte din cabinetele  medicale sunt privatizate conform OUG.124/1999, restul fiind închiriate medicilor care lucrează în spital şi au contract încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate Judeţeană  Constanţa. 
Durata proiectului este de 15 luni de la semnarea contractului de finanţare. Valoarea totală este de 28.273.237,44 lei cu T.V.A. din care: contribuţia beneficiarului în proiect - 1.425.130,48 lei cu T.V.A, şi asistenţa financiară nerambursabilă- 26.848.106,95 lei cu T.V.A.
 
25 iulie 2014
Compartiment Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii