Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol sportiv cu campionii României

ro

17 Jun, 2015 12:06 1534 Marime text
Sâmbătă, 20 iunie, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia va avea loc un eveniment sportiv deosebit, în care campionii României vor juca meciuri demonstrative de volei și handbal. Meciurile vor fi disputate în sala de sport proaspăt renovată, prilej cu care spectatorii vor putea urmării campionii și campioanele în cele mai bune condiții.
            C.S Slen ’90, multiplă campioană națională la volei feminin – junioare, antrenată de Elena și Gheorghe Iordache și C.S. Happy Kids campioni naționali la mini handbal pentru al doilea an consecutiv sub bagheta antrenorilor Adrian Georgescu, Nicolae Ciorbă și Ionuț Deli-Iorga,  vor onora și încânta publicul din Medgidia cu două meciuri demonstrative. Cea mai recentă victorie a echipei de hanbal este cea din luna iunie, când a câștigat campionatul național, disputat la Mediaș, unde a învins echipa adversă, LPS Suceava, cu scorul de 17 – 10. Micii jucători vor oferi suporterilor din Medgidia un meci demonstrativ, pentru a arăta că victoria națională este una binemeritată.
            Și meciul de volei va fi unul spectaculos, echipa Slen ’90 va juca cu veteranele voleiului din Medgidia, echipa C.S.S. Medgidia generația ’74 - ’76. Campioanele de ieri și de azi promit să facă spectacol pe teren și vor demonstra că sportul nu are vârstă.
            Cu ocazia dublului eveniment sportiv, sala de sport așteaptă spectatorii doritori de acest regal sportiv în cele mai bune condiții. Aceasta a fost recent renovată atât la exterior, unde fațada a căpătat un nou aspect după ce tâmplăria metalică a fost înlocuită și pereții recondiționați. Și băncile din sală au fost parțial vopsite și suprafața de joc recondiționată acolo unde era necesar.
            Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 iunie, începând cu orele 11:00.
 
 
17 iunie 2015
Compartimentul Relații Publice și Presă
Primăria Municipiului Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii