Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia din luna aprilie

ro

04 Apr, 2014 13:44 1163 Marime text
Consilului Local Municipal Medgidia s-a reunit în ședința ordinară din luna aprilie. La ședință au fost prezenți 15 din cei 19 consilieri. Pe ordinea de zi au fost șapte proiecte de hotărâri, după cum urmează:
1.      Aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Centru Cultural Multietnic-Municipiul Medgidia”. Proiectul oferă posibilitatea accesării de fonduri europene pentru reabilitarea, reamenajarea și schimbarea destinației clădirii fostei Școli de fete de la Medgidia în acest centru cultural.
2.      Aprobarea proiectului „Centru Cultural Multietnic-Municipiul Medgidia”, precum și a cheltuielilor legate de acesta.Valoarea totală a proiectului (inclusiv TVA) este de 4.637.610,24 lei, din care cheltuieli eligibile 4.608.610,24 lei iar neeligibile, 29.000 lei.
3.      Acordul Consiliului Local Municipal Medgidia pentru aderarea unor unități administrativ-teritoriale la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Apă – Canal” Constanța. S-a votat aderarea comunelor Puchenii Mari, Gorgota și Tinosu din județul Prahova.
4.      Aprobarea listei de priorități pentru repartizarea locuințelor sociale/din fond locativ de stat, în anul 2014. În perioada 23.01.2013 – 01.02.2014 au fost făcute 72 de anchete sociale de către Serviciul de Asistență Socială Comunitară din cadrul Primăriei Medgidia. În urma anchetelor, comisia formată pentru repartizarea locuințelor sociale și din fondul locativ de stat a stabilit lista de priorități în funcție de mai mulți factori, precm condițiile de locuit actuale ale celor care au făcut cerea de repartizare, venitul mediu net lunar pe membru de familie sau componența familiei. Lista de priorități este formată din 96 de persoane.
5.      Aprobarea înșiruirii și completării inventarului domeniului public al municipiului Medgidia cu bunuri aferente sistemului public de alimentare cu apă și canalizare. Bunurile au o valoare de 12.832.062,855 lei.
6.      Aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Reabilitare imobil Școala Gimnazială I.L. Caragiale Medgidia” str. Independenței, nr. 65A, municipiul Medgidia, județul Constanța. Investiția are în vedere asigurarea condițiilor optime de siguranță și confort ale elevilor și cadrelor didactice, refacerea terenului de sport din curtea școlii, refacerea tencuielii și anveloparea clădirii, reparații la instalația electrică, Totodată, există și posibilitatea finanțării și executării lucrărilor din fonduri guvernamentale, urmând ca administrația locală să finanțeze 2% din valoarea investiției. Valoarea totală a investiției este de 555.709,72 lei cu TVA.
7.      Aprobarea cofinanțării cu suma de 11.114, 19 lei cu TVA reprezentând 2,0% din valoarea totală a proiectului „Reabilitare imobil Școala Gimnazială I.L. Caragiale Medgidia” str. Independenței, nr. 65A, municipiul Medgidia, județul Constanța.
 
Toate proiectele au fost aprobate în cadrul ședinței.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii