Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia

ro

27 Sep, 2013 13:36 930 Marime text
Şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia pe luna septembrie a avut loc ieri începând cu orele 18.00 la sediul primăriei. Pe ordinea de zi au fost înscrise 9 proiecte de hotărâre.

Primul punct de pe ordinea de zi, l-a reprezentat, proiectul de hotărâre privind "Aprobarea Rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipiului Medgidia, pentru anul 2013". Astfel valoarea bugetului iniţial s-a mărit cu suma de 96.601 lei reprezentând venituri din contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pentru programele de prevenire supraveghere şi control al tuberculozei şi suplimentarea veniturilor din donaţii şi sponsorizări cu suma de 5000 lei. În total bugetul de venituri şi cheltuieli a crescut cu suma de 101.601 lei.
La al doilea punct de pe ordinea de zi, s-a votat proiectul de hotărâre privind " Crearea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică şi dotarea acestuia, Municipiul Medgidia, jud.Constanţa,, şi a cheltuielilor legate de proiect.
Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea activităţilor turistice în Municipiul Medgidia care să contribuie la creşterea numărului de locuri de muncă şi a veniturilor alternative, precum şi la creşterea atractivităţii localităţii, prin crearea unui Centru de informare turistică, precum şi prin realizarea marketing-ului serviciilor turistice. Scopul creării acestui centru este de a pune în valoare obiectivele istorice, monumentele naturale, activităţile şi evenimentele locale, pentru a evidenţia frumuseţea zonelor cunoscute în prezent doar de localnici, precum şi promovarea şi informarea populaţiei cu privire la monumentele situate pe raza teritorial - administrativă a municipiului.

Un al treilea punct de pe ordinea de zi, l-a reprezentat proiectul de hotărâre privind "Aprobarea cooperării între Consiliul Local Municipal Medgidia şi Fundaţia Star Hope şi atribuirea în folosinţă gratuită a autoturismului Volkswagen Transporter pentru realizarea transportului persoanelor cu dizabilităţi de pe raza municipiului Medgidia". Scopul acestei cooperări este de a promova şi sprijini activităţile din domeniul social prin ajutorarea persoanelor cu dizabilităţi în sensul efectuării transportului acestora către staţiuni balneoclimaterice de recuperare, aeroport, baze de tratament, în vederea scăderii riscului de abandon şi excluziune socială.
  Celelalte puncte de pe ordinea de zi au vizat concesionări prin licitaţie publică a terenurilor situate în intravilanul municipiului Medgidia, cu destinaţia construire locuinţe individuale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii