Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință extraordinară la Medgidia

ro

12 Dec, 2014 14:01 1741 Marime text
Joi seara, consilierii locali din Medgidia s-au întâlnit la Primărie pentru a dezbatate cele trei proiecte înscrise pe ordinea de zi a ședinței extraordinare. Din totalul de 19 consilieri au fost prezenți 15, iar proiectele au fost aprobate în unanimitate de consilierii aflați în sala de ședințe.

La primul punct s-a aprobat preluarea din administrarea D.G.D.P.P. Medgidia și transmiterea în administrarea SC APOLLO ECOTERM SRL Medgidia a centralei termice 1, ce aparține domeniului public al municipiului.  Prin HCL nr. 126/30.10.2014 s-a aprobat închiderea unor puncte de lucru ale SC Apollo Ecoterm, aferente centralelor termice 1, 2, 3, 5 și 13, însă, Primăria Medgidia a solicitat deschiderea CT 1 pentru furnizarea energiei termice către Poliția Muncipiului Medgidia, Casa de Pensii și A.J.O.F.M. Medgidia deoarece aceste instituții nu își pot asigura căldură. Pentru o funcționare eficientă a acestei centrale s-a renunțat la cazanul de 2833 kw și s-a racordat cazanul de 1744 kw, s-a înlocuit conducta veche de oțel și s-a renunțat la o parte din instalația veche făcându-se legătura directă între cazan și rețeaua de distribuție necesară furnizării agentului termic.
În ședința extraordinară de joi seară s-a aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2014, precum și proiectul de hotărâre pentru aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2014. Se suplimentează secțiunea de funcționare-cheltuieli, capitolul Învățământ - cheltuieli de personal – hotărâri judecătorești cu aproximativ 2.100.000 lei, pentru acoperirea unui grad de 88% din plata salariilor câștigate în instanță de cadrele didactice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii