Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modernizarea Spaţiilor verzi la Medgidia

ro

25 May, 2012 22:04 986 Marime text

Pe data de 21 decembrie 2011 s-a semnat Contractul de finanţare între Primăria Medgidia şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, contract de finanţare pentru realizarea Proiectului numărul 2 din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană referitor la reabilitarea spaţiilor verzi din zonele de Nord şi Vest şi a parcului central 1 Mai din Municipiul Medgidia.Între timp s-a pregătit documentaţia pentru publicare însă din cauza procedurilor greoaie de validare S.E.A.P., pe data de 13 aprilie anunţul a fost validat şi transmis pe S.E.A.P., pe data de 27 aprilie având loc deschiderea licitaţiei.

La licitaţie au participat 8 firme româneşti dintre care oferta cea mai convenabilă a avut-o o asociere de firme formată din S.C. Elliot Consulting & Parteners S.R.L. din Cernavoda, S.C. Argos S.A. Cernavoda, S.C. Construcţii Nuclearo Electrice S.A. Cernavoda şi S.C. Rabbit Prod S.R.L. Agigea, această asociere având o ofertă în valoare 6.668.787 lei, fără T.V.A.

Pe data de 24 mai 2012 a fost înaintat raportul procedurii în care a fost anunţat câştigătorul ,urmând ca pe data de 31 mai 2012 să fie semnat contractul de execuţie şi să se emită ordinul de începere a lucrărilor.

Obiectul acestui contract de Finanţare pe Fonduri Europene este reabilitarea spaţiilor verzi din zonele de Nord şi Vest şi a celor din parcul central 1 Mai. Aspectul acestor locaţii va fi schimbat total datorita plantării a 10.000 de magnolii, 10.000 de chiparoşi şi a altor specii de plante care până acum lipseau din vegetaţia Medgidiei.

Deasemenea, in parcul central 1 Mai se va reabilita sistemul de iluminat,se vor asfalta alei, se va amplasa mobilier urban şi in plus, din fondurile Primariei Municipiului Medgidia se va crea un Parc de Fitness în aer liber şi se va crea un sistem de irigare performant.

25 mai 2012

Compartiment Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii