Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea volumului de poezie "Eternitatea" a scriitorului Nicholas Sorin Andronesco

ro

19 Jun, 2013 19:36 1304 Marime text
Primăria Medgidia în parteneriat cu Biblioteca Municipală Medgidia, organizează, evenimentul cultural, prilejuit de lansarea volumului de poezie "Eternitatea" a scriitorului, Nicholas Sorin Andronesco, ce va avea loc, vineri, 21 iunie 2013, începând cu orele 11.00, în Sala de Spectacole a Casei de Cultură ,,I.N.Roman’’ din Medgidia.
  Autor de proză poetică, memorii de călătorie, filozof, profesor, om de știință de origine română, Nicholas Sorin Andronesco s-a născut în satul Ion Corvin, județul Constanța. În prezent este stabilit în S.U.A – Stamford, pregătește studenți și elevi la Colegiul de matematică –fizică în statele New York, Connecticut și New Jersey.
  Scriitorul, colaborează cu diferite reviste din S.U.A, Canada, Republica Moldova și România. Volumul de poezie este organizat pe o structură de cunoaștere de nouă niveluri de creare a universului, de la prima zi a creației ,,Fără început” până la nivelul IX ,,Ziua VIII-a”.
  La acest eveniment sunt invitate personalităţi marcante ale literaturii româneşti şi anume: Ovidiu Dunăreanu, Constantin Miu şi Ana Munteanu Drăghici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii