Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii vor primi flori în schimbul deșeurilor de echipamente electrice și electronice

ro

27 Mar, 2013 19:22 1490 Marime text
Gremlin, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa și Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, organizează sâmbătă şi duminică (29-30 martie) o nouă campanie de colectare a deşeurilor provenind din echipamente electrice şi electronice.

„Când florile apar, deșeurile dispar!” este sloganul sub care se va desfășura prima campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, organizată de compania Gremlin în 2013. Pe 29 și 30 martie locuitorii Municipiului Constanţa pot aduce aparatura uzată la unul din cele 6 centre permanente de colectare din următoarele locaţii: Str. București (Zona Pieței Balada), Str. Stadionului (Zona Stadionul Portul), Str. Adamclisi (Zona Piața Brotăcei), Str. Unirii (Zona Supermarket Adivin),  Șos. Mangaliei (Zona Supermarket Billa) sau Str. Cișmelei (Zona Școlii numărul 29).
Pentru a recompensa inițiativa persoanelor ce aleg să se debaraseze în mod responsabil de deşeurile de echipamente electrice şi electronice, organizatorii vor oferi tuturor deponenților câte un ghiveci de flori. Vor fi primi flori și cei care vor solicita preluarea gratuită a deșeurilor de la domiciliu. Astfel, în cazul aparaturii grele sau voluminoase constănţenii au la dispoziţie numărul de telefon 0757.777.097 pentru a solicita asistența unei echipe Gremlin la domiciliu.
„Existența centrelor permanente de colectare în Constanța, precum și organizarea campaniilor de colectare au condus în timp la conștientizarea populației cu privire la efectele negative pe care păstrarea electricelor şi electronicelor vechi în gospodărie le poate avea. Suntem încrezători că și această nouă campanie va înregistra succesele acțiunilor precedente, conducând la creșterea cantităților de deșeuri reciclate”, au declarat reprezentanţii Gremlin, organizatorii campaniei „Când florile apar, deșeurile dispar!”.  
La nivelul judeţului Constanţa campania se va desfăşura pe 29 și 30 martie şi în localităţile Techirghiol, Eforie Sud, Mihail Kogălniceanu, Năvodari, Murfatlar, Hârşova, Mangalia, Medgidia, Lumina şi Cumpăna, la centrele de colectare din reţeaua Gremlin. 

Despre Gremlin
Gremlin se evidenţiază pentru întreaga arie de expertiză legată de managementul deşeurilor, reprezentând un partener strategic în colectarea, tratarea şi valorificarea unei game largi de deşeuri. Profesioniştii Gremlin sunt primii care au pus în funcţiune o instalaţie automată pentru tratarea DEEE-urilor,  primii care au transformat deșeurile de sticlă în materie primă, primii reciclatori români înregistrați in EMAS şi lista poate continua. Deviza noastră, „Reciclează împreună cu noi!”, exprimă cel mai bine angajamentul pe care Gremlin şi l-a luat în lupta pentru un viitor curat şi sprijinul constant pe care îl asigură comunităţilor în vederea îndeplinirii acestui deziderat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii