Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, atac violent, fără precedent, la adresa justiţiei

ro

01 Jul, 2015 19:36 1190 Marime text
Într-o postare pe facebook, Victor Ponta lansează un atac fără precedent la adresa justiţiei: “Felicitări lui Marian Oprisan şi colegilor care conduc Consiliile Judeţene în baza votului dat de români în 2012! Şi ei şi primarii trebuie să îşi facă datoria faţă de cetăţeni şi să reziste la cel mai grav şi brutal atac împotriva aleşilor locali din istoria democratică a României!”

Despre ce “grav şi brutal atac împotriva aleşilor locali este vorba”?
Cum România nu este sub ocupaţie străină, nu sunt demonstraţii de stradă, singurul “atac” vine din partea justiţiei, a procurorilor şi judecătorilor, care nu-i mai lasă să fure pe primari şi şefii de Consilii Judeţene.
Înţelegem că Victor Ponta este sub presiunea uriaşă a baronilor aflaţi în vizorul justiţiei, şi că şeful PSD n-a reuşit, încă, să promoveze legile de amputare a codurilor penale.

Ultima postare a premierului ne arată ca după terminarea concediului medical atacul PSD împotriva justiţiei va reveni cu şi mai mare virulentă şi determinare.
PMP îşi rezervă dreptul de a informa Comisia Europeană, pe dl Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, asupra asaltului împotriva justiţiei pe care îl pregăteşte Victor Ponta.
 
1 iulie 2015
Departamentul de Comunicare al PMP

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii