Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneu în Moldova al Miscarii Populare

ro

19 Feb, 2014 19:00 891 Marime text
Primarul Municipiului Roman s-a înscris, împreuna cu alte zeci de consilieri jude.eni .ilocali din Neam., în Mi.carea Populara. Sute de oameni au participat la inaugurarea sediului PMP în colegiul electoral al Elenei Udrea.

Miscarea Populara câstiga un primar de municipiu .i câteva zeci de consilieri jude.eni .i locali în jude.ul Neam.. Vizitele liderilor PMP în Moldova au început astazi, 19 februarie a.c., prin inaugurarea sediului PMP din municipiul Roman, unde au fost prezenti presedintele PMP,
Eugen Tomac, deputa.ii de Neamt, Elena Udrea .i Mihaela Stoica, împreuna cu alti lideri nationali.

Echipei Miscarii Populare i s-a alaturat, cu acest prilej, primarul municipiului Roman, Laurentiu Leoreanu, care s-a înscris astazi în Fundatia Miscarea Populara. Odata cu el s-au mai înscris în Funda.ie .i zeci de consilieri locali .i jude.eni din jude.ul Neam..

 “În Ardeal, semnalul a fost dat de Emil Boc. Sunt onorat sa fiu eu acela care da semnalul trecerii primarilor din Moldova la Mi.carea Populara. Ma simt apropiat de viziunea si principiile Fundatiei Miscarea Populara si îmi doresc sa fac parte dintr-un proiect constructiv pentru România. Ca reprezentant al romascanilor, cred ca apropierea mea de Fundatie reprezinta un câstig pentru viitorul municipiului”, a spus primarul de Roman, Lauren.iu Leoreanu, dupa aderarea la Fundatie.

Acesta a declarat ca .i modul în care a colaborat, de-a lungul timpului, la Roman, cu deputatul Elena Udrea i-a dat încredere ca op.iunea sa catre aceasta echipa este solu.ia câ.tigatoare pentru binele roma.canilor.

Totodata, deputatul de Roman, Elena Udrea, a apreciat ca aderarea lui Laurentiu Leoreanu la proiectul Miscarii Populare este un câ.tig important. “Am facut echipa cu domnul primar Leoreanu din prima clipa în care ne-am conoscut, fiindca amândoi suntem politicieni care vor
sa lase ceva în urma lor. Mi.carea Populara este partidul românilor de buna credin.a, care vor sa construiasca ceva în .ara aceasta, indiferent de pregatirea lor, de statutul lor social. Venirea primarului Leoreanu alaturi de Miscarea Populara arata ca proiectul nostru este convingator si atrage oameni de calibru, oameni seriosi, care fac politica pentru ceta.ean .i pentru comunitatea în care traiesc."

 Presedintele PMP, Eugen Tomac, a salutat, de asemenea, apropierea lui Laurentiu Leoreanu de Miscarea Populara, subliniind ca “înscrierea unor oameni politici de succes în Fundatia Miscarea Populara contribuie la întarirea dreptei în România. Odata cu venirea doamnei Elena Udrea în PMP, la Roman ne sim.im ca acasa."

Prezenti la Roman pentru inaugurarea sediului PMP din municipiu, liderii partidului au vorbit si despre recentul scandal în care este implicata Autoritatea de Supraveghere Financiara.

“ASF este o institutie construita de USL pentru USL. Când s-a luat hotarârea înfiintarii ASF nu s-a avut în vedere interesul national, ci interesul partidelor componente ale USL, care si-au împartit astfel zonele de putere. ASF ar trebui desfiintata”, a declarat deputatul PMP, Elena
Udrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii