Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi Tăriceanu a ajuns un Emil Bobu al lui Victor Ponta

ro

19 Jun, 2015 17:42 917 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a devenit de fapt, un Emil Bobu al lui Victor Ponta şi că nimic nu este mai detestabil în istoria PNL decât un fost lider care se pune la dispoziţia socialiştilor.
E regretabilă postura în care se pune Călin Popescu Tăriceanu, fiind extrem de vulnerabil tocmai din cauza subordonării sale totale față de Stânga. Când tu, fost președinte PNL, trădezi partidul într-un moment decisiv pentru istoria lui și sari în barca PSD, chiar nu-ți permiți să glumești pe tema unor servanți ai comunismului, cum face el cu Ana Pauker”.
Ovidiu Raeţchi a afirmat că Tăriceanu este în situaţia lui Gheorghe Tătărescu, liberal care a încercat să se pună la dispoziţia lui Antonescu şi apoi a comuniştilor.
Pe lângă faptul că este extem de agresiv cu o doamnă, ceea ce mi se pare bizar pentru un bărbat atât de galant și de interesat de domeniul feminin, se expune chiar el unor comparații ridicole. Tăriceanu este exact în situația lui Gheorge Tătărescu, liberal care a încercat pe rând să fie slugă lui Antonescu, apoi a comuniștilor. Nimic nu e mai detestabil în istoria PNL decât un fost lider care se pune la dispoziția socialiștilor. Călin Popescu Tăriceanu a ajuns, în fapt, un Emil Bobu al lui Victor Ponta. Întreaga fuziune PC-PLR are un singur obiectiv: Ponta şi socialiştii au nevoie de un partiduleţ care să încerce să fure din voturile PNL. Nu le-a mers la alegerile prezidenţiale şi nu o să le meargă nici în 2016. De fapt, nici măcar nu o să treacă pragul electoral pentru a ajunge în Parlament. Un sfârşit deprimant pentru Tăriceanu, care îşi încheie mandatul în slujba unui politician precum Victor Ponta ”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii