Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SĂRBĂTORI PASCALE PENTRU CEI MICI PLR CONSTANȚA –ACȚIUNE UMANITARĂ ÎN CADRUL CENTRULUI DE PRIMIRE AL COPILULUI ÎN REGIM DE URGENȚĂ

ro

10 Apr, 2015 15:22 1598 Marime text
Organizația munincipală PLR Constanța a vizitat Centrul de Primire al Copilului în Regim de Urgență, cu scopul de a oferi cadouri copiilor, în apropierea sfintelor Sărbători de Paște. Acțiunea oficialilor le-a adus o bucurie deosebită celor 50 de copii asistați din cadrul Centrului.Liberalii constănțeni de la organizația PLR au ajutat iepurașul să ajungă la aceste suflete curate, care au nevoie de multe momente de bucurie, mai ales în pragul unei asemenea sărbători creștin-ortodoxe și au gasit multă caldură, dăruire și amabilitate din partea personalului instituției.
 Întreaga organizație a pus mână de la mână pentru a putea cumpăra produse trdiționale de Paște precum și alte  produse care au făcut deliciul micuților.
 Bucuria din ochii copiilor și zâmbetele lor, la vederea pachetelor, răsplătește înmiit toate eforturile depuse.
 Este o acțiune caracteristică spiritului tradițional al adevăraților liberali, și ca în fiecare an de sfânta sărbătoare Pascală, se încearcă aducerea unui strop de bucurie copiilor, prin oferirea unui cadou, în care s-a pus mult suflet, compasiune  și dăruire.
 

Biroul de Presă al PLR Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii