Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Municipiului Târgoviste si alti 34 de primari din Arges si Dâmbovita au intrat în Miscarea Populara

ro

21 Feb, 2014 21:01 848 Marime text
35 de primari din judetele Arges si Dâmbovita, printre care si primarul din Târgoviste, Gabriel Boriga, s-au înscris în Miscarea Populara, în prezenta liderilor PMP.

Conducerea PMP s-a aflat, astazi, într-un turneu în Muntenia, unde a luat parte la evenimentul de numire în functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara Arges a lui Daniel Dragomir si la inaugurarea sediului filialei PMP din judetul Dâmbovita.

În cadrul unei întâlniri cu sute de membri si sustinatori ai Miscarii Populare, organizata la Târgoviste, presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a vorbit despre situatia din alianta de guvernare. „Ceea ce fac Victor Ponta si Crin Antonescu de mai bine de doua saptamâni este un atac iresponsabil la stabilitatea tarii”, a declarat acesta. Totodata, liderul PMP considera ca PNL trebuie sa-si asume guvernarea alaturi de PSD, „o guvernare incompetenta, o guvernare pentru privilegiile celor puternici, o guvernare anti-cetatean”. „Trecerea în opozitie nu te curata automat de pacate”, a mai spus Tomac.

Prezenta la evenimente, deputatul Elena Udrea a declarat: „Din toata aceasta emulatie generata in jurul PMP va câstiga România. Cu bunele si cu relele noastre, noi, cei care am venit în Miscarea Populara, atunci când am avut o functie de decizie, am facut ce era bine pentru tara si am lasat ceva în urma pentru oameni. Efortul fiecaruia dintre noi se subscrie astazi unui singur proiect mare: o tara mai buna pentru toti. Miscarea Populara este partidul care poate misca România.”

Totodata, deputatul Florin Popescu a vorbit, la Târgoviste, despre recentele adeziuni la Miscarea Populara ale primarilor din Dâmbovita. „Miscarea Populara primeste azi un impuls puternic în Dâmbovita. Împreuna, avem experienta unor proiecte constructive pentru acest judet, ceea ce ne permite sa tintim sa fim cea mai buna organizatie judeteana a PMP la viitoarele alegeri”, a spus Florin Popescu.

La evenimentele de astazi din Arges si Dâmbovita au participat lideri nationali ai Miscarii Populare – presedintele Eugen Tomac, deputatii Elena Udrea, Florin Popescu si Toader Paleologu, vicepresedintele PMP Teodor Baconschi, europarlamentarul Cristian Preda, presedintele PMP Dâmbovita, Adrian Radulescu, precum si presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda.

21 februarie 2014

Departamentul de comunicare al PMP
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii