Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Traian Băsescu a avut dreptate!

ro

14 Nov, 2015 17:06 1305 Marime text
N-a trecut prea mult timp şi a venit dovada tragică a faptului că  Preşedintele Traian Băsescu a avut dreptate.
Atentatele de noaptea trecută de la Paris, în condiţiile în care se presupune că forţele de securitate franceze au rămas vigilente după atentatul de la Charlie Hebdo, demonstrează că fluxul de migranţi necontrolat conduce, aproape implacabil, la astfel de tragedii.
Era o iluzie să crezi că Statul Islamic nu profită de ocazie pentru a-şi infiltra zeci sau poate sute de terorişti, înarmaţi, hotărâţi să execute fără scrupule ordinele date de superiorii lor.
Deschiderea graniţelor extra Schengen, renunţarea la acordul de la Dublin, sunt cauzele atentatelor de la Paris. Autorii morali ai atentatelor sunt şi politicienii care din miopie politică au acceptat aceste renunţări la normele UE.
Este posibilă o contrareacţie necontrolată  a populaţiei ţărilor europene împotriva migranţilor cu alte sute sau mii de victime.
În aceste condiţii excepţionale soluţia vine de la mesajul Preşedintelui Traian Băsescu:
În Europa avem o singură soluţie: uniți fără rezerve împotriva islamismului terorist.
Repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an, consolidarea şi închiderea frontierelor UE pentru migranții musulmani printre care se strecoară grupări teroriste sunt o necesitate imediată.

Să scoatem în stradă forţe antiteroriste după ce zeci de cetățeni europeni sunt uciși cu cinism în inima UE nu este o dovadă că ne putem apăra cetățenii împotriva flagelului terorist.
OAMENI BUNI, înțelegeți că războiul terorist s-a mutat pe teritoriul Uniunii Europene!
Departamentul de Comunicare al MP
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii