Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul a cerut intensificarea dialogului social la nivelul ministerelor şi prefecturilor

ro

19 Jan, 2012 16:59 757 Marime text
Premierul Emil Boc i-a solicitat astăzi ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, să îi prezinte un grafic al consultărilor pe care prefecturile le vor avea cu partenerii sociali, prin intermediul comisiilor locale de dialog social, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Totodată, premierul a cerut miniştrilor intensificarea dialogului social prin intermediul comisiilor de dialog social din ministere, a adăugat Ioana Muntean.

"Premierul a solicitat să fie informat periodic în legătură cu concluziile acestor consultări", a menţionat purtătorul de cuvânt, adăugând că în şedinţa de Guvern s-a discutat despre manifestaţiile de protest din ultimele zile.

"Apreciem faptul că în ultimele zile manifestările au fost lipsite de violenţă. Statul trebuie să garanteze siguranţa cetăţenilor săi, însă excesele de ambele părţi, fie că vin din partea autorităţilor sau a celor care protestează, nu sunt încurajate", a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii