Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PP-DD – o adevărată fortă la numai doi ani de la înfiintare

ro

18 Sep, 2013 13:10 989 Marime text
25 iunie 2010 – Dan Diaconescu: "Au mai trecut şi alţii prin prizonierat politic. Credeam că le ştiu eu pe toate însă abia acum m-am convins cum este ţara asta, cum este condusă şi de către cine. Am hotărât formarea unui partid politic, care, probabil se va numi Partidul Poporului Român. De asemenea, doresc să vă anunţ oficial că voi candida la alegerile prezidenţiale.".

1 aprilie 2011 – Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins înscrierea Partidului Poporului în Registrul Partidelor Politice. Dan Diaconescu: "Dacă vom fi interzişi şi în al doilea rând, vom adăuga şi direct, şi OTV, orice va fi nevoie. Vă daţi seama că în România au fost peste 380 de cereri de înregistrare de partide politice şi numai aceasta a fost respinsă. Realizaţi în ce ţară trăim?".

19 septembrie 2011 – Curtea de Apel Bucuresti a dispus înregistrarea Partidului Poporului - Dan Diaconescu în Registrul Partidelor Politice al Tribunalului Bucuresti.
19 septembrie 2013 – PP-DD: 50 de parlamentari, 31 de primari, peste 100 de viceprimari, 134 de consilieri judeteni, 3.132 de consilieri locali si peste un milion de membri si simpatizanti.

Statutul PP-DD: Art. 3 (4) Ziua Partidului Poporului - Dan Diaconescu se stabileşte în data de 19 septembrie.
Acum doi ani nimeni nu mai credea că politica poate fi făcută si altfel. Acum doi ani nimeni nu ne dădea nicio sansă. Am pornit dintr-un studio de televiziune lupta pentru speranta de mai bine a tuturor românilor si “fenomenul” PP-DD a obtinut 10% la alegerile locale si 15% la alegerile parlamentare, devenind principalul partid de opozitie si vocea poporului român în administratia locală si în Parlament.
Am dovedit si arătăm în fiecare zi că România se poate schimba în bine fiindcă noi suntem cei care stim, vrem si putem să redăm tara românilor, propunând cele mai bune legi pentru semenii nostri.

Am demonstrat că, împreună cu membrii si simpatizantii nostri, am reusit tot ceea ce ne-am propus si vom continua cu 20% la alegerile europarlamentare pentru ca, la sfârsitul anului 2014, Dan Diaconescu să câstige finala prezidentială.
Astăzi, la doi ani de la înfiintarea PP-DD, Dan Diaconescu si conducerea partidului le multumeste si îi felicită pe toti cei care au avut curaj să spere si să lupte alături de PP-DD si îi asigură că vor fi respectate toate promisiunile făcute în fata poporului român.
Dan Diaconescu (OTV): “Nu ratati, fiindcă nici nu stiti ce pierdeti!”
 
                    PARTIDUL POPORULUI – DAN DIACONESCU
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii