Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta si Băsescu - Demagogie si goană după voturi, inclusiv în lumea celor drepti!

ro

23 Aug, 2013 11:33 1189 Marime text
B U C U R E S T I,
20 august 2013
C O M U N I C A T D E P R E S Ă

   Ponta si Băsescu - Demagogie si goană după voturi, inclusiv în lumea celor drepti!

Partidul Poporului-Dan Diaconescu regretă trecerea în nefiintă a lui Florin Cioabă si transmite familiei îndurerate, precum si întregii etnii rome, al cărei lider a fost, sincere condoleante.
Apreciem eforturile depuse de Regele Cioabă în ceea ce priveste integrarea socială si emanciparea etniei rome, nădăjduind, totodată, că proiectele demarate de acesta vor fi continuate de succesorul său.
În acelasi timp însă, ne exprimăm consternarea fată de modul în care Traian Băsescu si Victor Ponta au înteles să dea o nouă dovadă de demagogie, populism si lipsă de scrupule, transformând un eveniment tragic, în unul specific campaniilor electorale.
Considerăm că fiind inacceptabil si profund inuman folosirea imaginii unei persoane decedate în orice scop ce ar putea aduce avantaje unei persoane sau formatiuni politice, cu atât mai mult cu cât se profită de o caracteristică afectiv-emotională deosebit de sensibilă a etniei rome, respectiv reactia la pierderea unei persoane apropiate si respectate.
Cerem presedintelui si primului-ministru să nu mai politizeze evenimentele ce se petrec în societatea civilă, să acorde respectul cuvenit valorilor crestine ale poporului român si, mai ales, să se concentreze strict asupra problemelor, deloc putine, cu care se confruntă România în prezent.


BIROUL DE PRESĂ al PP-DD


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii