Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP Timiș - Premierul în exil Victor ,,Tsipras”. Ponta acuză un atac grav și brutal împotriva aleșilor locali venit din partea justiției

ro

02 Jul, 2015 18:32 1330 Marime text
După modelul clonei sale socialiste și populiste din Grecia, care își ascunde problemele mari atacând creditorii externi și Uniunea Europeană, Victor Ponta le recomandă baronilor locali, într-o postare pe facebook, ,,să reziste la cel mai grav și brutal atac împotriva aleșilor locali din istoria democratică a României!”.
 
În completare, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ce a cerut demiterea sefilor DNA și ICCJ, Codruța Koveși și Livia Stanciu, acum e deranjat de MCV și de faptul că partenerii europeni sunt cu ochii pe noi. În cursul zilei de miercuri a declarat că ,,de multe ori parcă preocupările şi ale politicienilor şi ale Justiţiei şi ale presei par să fie pentru Justiţia de export.”
 
Ne întrebăm, la care atac se referă premierul Ponta? Cumva la faptul că justiția nu-i mai lasă să fure pe primari și Președinții de Consilii Judetene?
 
De ce este deranjat președintele Senatului că suntem monitorizați pe justiție? Pentru că astfel nu se pot modifica atat de ușor, favorabil lor, prevederile Codurilor Penale?
 
,,Urmăritul penal Ponta și-a pierdut uzul rațiunii! Mesajul său denotă panica ce l-a cuprins în perspectiva reîntoarcerii în ţară şi la DNA. Riscă ieșirea prematură din politică, executat fiind de baronii locali aflați în vizorul justiției, care cer intens promovarea legilor de amputare a Codurilor Penale.” declară av. Roxana Iliescu, președinte PMP Timiș.
 
Pe lista aleșilor locali îmbărbătați din Turcia de Victor Ponta, suferind de atacul ,,brutal” al justiției se afla și președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, alături de: Liviu Dragnea, fost ministru și secretar general PSD, condamnat in prima instanță, Adrian Duicu, fost presedinte CJ Mehedinți, cercetat penal, George Bunea Stancu fost presedinte CJ Braila, cercetat penal; Nicusor Constantinescu, presedinte CJ Constanta, trimis in judecata; Ion Prioteasa, sef CJ Dolj, cercetat penal; Marian Oprisan, presedinte CJ Vrancea, trimis în judecata; Mazare Radu, primar Constanta, trimis in judecata; Constantin Nicolescu, presedinte CJ Arges, condamnat cu executare; Tudor Pendiuc primar Pitesti, trimis in judecata; Constantin Boscoldeala, primar PSD Buzau, trimis in judecata; Constantin Contac, Presedinte CJ Botosani, condamnat definitiv; Mircea Cosma, presedinte CJ Prahova, trimis in judecata, Silvian Ciupercă preşedinte CJ Ialomiţa, trimis în judecată.
 
,,Victor Ponta și-a dat seama că justiția, pe care nu reuseste să o controleze, ar putea să-i lase fără mulți din actualii aleși locali ce s-au trezit cu dosare penale și condamnări.
 
Astfel, înțelegerea frățească dintre PSD și PNL, asupra Legii alegerilor locale, prin care au stabilit alegerea primarilor dintr-un singur tur, care avantajează clar primarii în funcție și cele două partide, s-ar putea să nu-și mai atingă scopul.
 
De fapt este vorba de un ,,atac brutal” al justiției asupra corupției generate și întreținute 25 de ani de generațiile de baroni corupți formați și protejați de Iliescu, Nastase, Dragnea, și apărați acum de Victor Ponta, cu riscul de a se compromite definitiv și de a compromite și țara în fața cancelariilor europene.”, susține președintele PMP Timiș, av. Roxana Iliescu.
 
Biroul de presă
 PMP Timiș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii