Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP Scrisoare deschisă, Prefectului Constanței

ro

14 Oct, 2016 13:35 1553 Marime text
Domnule Prefect Adrian Nicolaescu, prin prezenta vă atrag atenția asupra anarhiei care se poate stabili în primăriile din județul Constanța, ca urmare a lipsei dumneavoastre de autoritate. Am văzut că nu vreți să folosiți informațiile primite de la instituțiile abilitate ale statului (sau nu sunteți în stare să le folosiți), dar este necesar să luați atitudine împotriva celor care încalcă legea. 
           Vă rog să luați atitudine împotriva primarului comunei Mereni, Garea Silviu Florentin, primar PSD, care în mod abuziv a evacuat viceprimarul, Simonca Vasile (PMP), din biroul său, a schimbat yala și l-a amenințat cu bătaia. 
Tot în Primăria Mereni, secretarul comunei, care a fost “terorizat” verbal, și-a prezentat demisia, împreună cu alți 3 angajați. 
Declarațiile primarului PSD ale comunei Mereni, precum că vrea să ducă primăria în insolvență, sunt declarațiile unui om iresponsabil.
           Domnule Prefect, vă rog public să dispuneți un control asupra activității primarului din comuna Mereni, Garea Silviu Florentin, așa cum se procedează în astfel de situații și să informați opinia publică  asupra rezultatelor controlului.
 
Opriți haosul care se poate crea în județ!
 
Dacă va fi anarhie în cadrul activităților autorităților locale, cei care vor fi afectați sunt cetățenii. Azi sunt mii de reclamații la sediul Prefecturii privind activitatea negativă și nemulțumiri ale cetățenilor pe care nu le-ați rezolvat!
 
           Domnule Prefect!
           Nu mai faceți jocuri politice! Sunteți pus acolo să aplicați legea!
Nu trebuie să vă fie frică! Ați văzut că până la urmă ați procedat ca mine în cazul eliberării din funcție a primarilor penali. Doar că nu ați făcut-o când v-am zis și ați acceptat ca acei primari să mai semneze documente o bună perioadă de timp. Lucru total nelegal, domnule prefect!
Dar, de această nelegalitate veți răspunde în fața justiției, pentru că nu ați aplicat legea la timpul ei. 
           În concluzie, vă cer public să interveniți și să preveniți anarhia ce se poate cuibări în cadrul activităților unor aleși locali din județul Constanța, și să începeți cu primarul comunei Mereni, unde anarhia este la ea acasă. 
P.S.
Dacă nu sunteți în stare, vă pot pune la dispoziție experiența mea acumulată în timp.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii