Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plagiatorul nr. 1 al tării strigă primul ”Hotii”

ro

29 Aug, 2013 11:14 801 Marime text
B U C U R E S T I,
28 AUGUST 2013
C O M U N I C A T D E P R E S Ă

Plagiatorul nr.1 al tării strigă primul ”Hotii

În cadrul unei conferinte de presă în care a fost prezentat noul ”super”- ministru al transporturilor care, printre altele, a declarat că habar nu are de acest domeniu si, mai mult, nu cunoaste nici macar pretul unui bilet de călatorie la metrou, Victor Ponta a dovedit din nou, dacă mai era cazul, că este obsedat de esecul privatizării, cu dedicatie, a Oltchim!
Astfel, el a afirmat, textual: “Nu comparăm CFR Marfă cu Oltchim. Nu comparăm un escroc cu o firmă !“
Asadar, un prim-ministru al unei tări membre a UE îsi permite, pe de o parte, să îsi dea cu părerea în ceea ce priveste finalitatea unui proces aflat pe rol (cu Dan Diaconescu), iar pe de altă parte, se erijează în protectorul si sustinătorul GFR, un agent economic privat, în conditiile în care pozitia sa ar trebui să fie una de impartialitate.
Faptul că nu reuseste să-si elibereze nicio secundă mintea de cuvântul “escroc“ se datorează, probabil, mediului politic în care trăieste, cel al USL, care, asa cum se pare, în curând va fuziona cu DNA!
Readucem în memoria opiniei publice românesti faptul că, fără interventia lui Dan Diaconescu, societatea Oltchim ar fi fost de mult exportată, sub formă de fier vechi, cel mai probabil în Polonia.
De asemenea, îi reamintim lui Victor Ponta faptul că a dat asigurări privind privatizarea Oltchim în timpul cel mai scurt, iar din câte se cunoaste acest lucru este departe de a se realiza! Dimpotrivă, la Oltchim continuă disponibilizările, iar productia a scăzut la 20% din capacitatea societătii....
Totodată, asteptăm cu deosebit interes să vedem cele 1 milion de locuri de muncă promise de USL în campania electorală (în conditiile în care rata somajului a ajuns la 8%), precum si investitii de 10 miliarde Euro, asa cum ne-a asigurat recent V. Ponta, desi în cursul acestui an cifra investitiilor în economia românească a fost de.....500 milioane Euro!
Probabil ca dl. prim-ministru strigă primul ”hotii” în speranta că românii nu se vor uita prea atent în curtea USL, acolo unde, pentru a găsi un ministru cât de cât nepătat (nemaivorbind de specialist în domeniu), este nevoie de luni de zile si de 3 încercări.

BIROUL DE PRESĂ PP-DD


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii