Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul Forța Națională și Partidul România Unită au decis unirea celor două formațiuni într-un singur partid patriotic

ro

06 Feb, 2017 11:22 2280 Marime text
În ultima vreme, situația politică din țară s-a agravat. Pe plan internațional, asistăm la un eșec manifest al politicilor globaliste și la o reîntoarcere a cetățenilor spre valorile națiunilor și tradițiilor naționale. În acest context, europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a lansat un apel repetat în vederea unificării forțelor patriotice din România și a formării unui mare partid naționalist care să apere valorile și interesele României.
Răspunzând acestui apel, reprezentanții Partidului România Unită și cei ai partidului  Forța Națională s-au întâlnit duminică, 5 februarie 2017, pentru a stabili pașii de urmat în acest sens. Întâlnirea reprezentanților celor două formațiuni patriotice s-a încheiat cu decizia comună de a începe de îndată procesul unificării curentului naționalist din România.
Partidul România Unită a început un proces decisiv de reîntoarcere la valorile autentice românești și de îndepărtare de la conducerea PRU a celor care nu reprezintă naționalismul românesc.
În urma întâlnirii, partidul Forța Națională și Partidul România Unită au stabilit o echipă comună de lucru și un calendar de acțiuni prin care cele două formațiuni să se unească într-un singur partid care să fie afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății, acolo unde Forța Națională este deja membru. Noul partid va fi astfel parte integrantă din mișcarea ce reunește toate partidele patriotice din Europa. Cele două formațiuni vor lansa și altor partide de orientare patriotică invitația de a se alătura noului pol naționalist.
Dorim să fim un partid care să unească, nu să dezbine! Dorim o Românie democratică, puternică și demnă în fața lumii!
 
Europarlamentar Laurențiu Rebega – Vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European

Robert Bugă,Prim-vicepreședinte PRU
Horațiu Șerb, Secretar General PRU
Vasile Vlașin, Vicepreședinte PRU
Dumitru Bădrăgan, Vicepreședinte și Purtător de cuvânt PRU
 
Viorel Popescu, președinte FN
Mircea Găinușă, Secretar General FN
Puiu Cloțaru, Vicepreședinte FN
Radu Parfene, Vicepreședinte FN
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii