Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizaţia TSD Mangalia are un nou președinte

ro

21 Sep, 2015 21:43 1361 Marime text
În data de 18 septembrie 2015, în Stațiunea Neptun din județul Constanța, delegații TSD Mangalia s-au reunit pentru alegerea unui nou preşedinte şi a unui nou comitet executiv. 

           În urma supunerii la vot deschis, a fost ales în unanimitate pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei TSD Mangalia, domnul Florin Jianu de către cei 60 de participanți cu drept de vot. De asemenea, a fost votat și restul Biroului Permanent având următoarea componenţă: ca vicepreședinți, Elena Viereanu, Beghim Levent și Coleașă Daniel, în funcția de secretar, Stacescu Alexandru-Cristian alături de 12 membri.
            Alături de Tinerii Social-Democraţi au fost prezenţi şi reprezentanţii PSD Mangalia prin Preşedintele Organizației Municipale a PSD Mangalia, Neculai Tănasă, Secretarul Executiv al Organizației Municipale a PSD Mangalia, Vasile Moldovanu, și consilierii locali Beghim Levent, Bociog Dragoş şi Foleanu Paul.

Şi-au mai arătat sprijinul membrii marcanţi ai Organizaţiei PSD Mangalia, dl. Zanfir Iorgus şi Preşedintele de Onoare al Organizației Municipale a PSD Mangalia, dl. Ruta Marin, dar şi reprezentanţi ai TSD Constanţa prin prezența Secretarului Executiv al Organizației Județene a TSD Constanța, Drăgan Leonard, vicepreședintele Organizației Județene TSD Constanța, Zgură Rebecca, şi Petcu Alexandru, vicepreşedinte în cadrul Organizaţiei Municipale a TSD Constanţa.
Noul preşedinte al Organizaţiei TSD Mangalia, domnul Florin Jianu, a felicitat noii membrii ai Comitetului Executiv și a îndemnat membrii organizației la solidaritate și putere de muncă.
 
Biroul de Presă TSD Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii