Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea lui Pontaşescu, atac la democraţie - 23 septembrie 2014

ro

23 Sep, 2014 11:18 1391 Marime text
 Senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal va susţine astăzi în Parlament declaraţia politică „Lansarea lui Pontaşescu, atac la democraţie”.

  În urma lansării candidaturii lui Victor Ponta la preşedinţie, parlamentarul constănţean îi va adresa preşedintelui PSD o întrebare: „Domnule Ponta, sunteți tatăl a doi copii minunați, vă întreb cum puteți sta pe aceeași scena cu Mazăre care vine cu minore închiriate?”.

                    „Lansarea candidaturii lui Victor Ponta este o nefericită întoarcere în timp. Evenimentul de pe 20 septembrie, programat de ziua <<conducătorului iubit>> al PSD, este nimic altceva decât o rememorare a vremurilor de mult apuse. Victor Ponta a reuşit să-l reînvie în memoria colectiva imaginea conducătorului Ceauşescu sau, mai bine spus, s-a transformat el însuşi într-un semi-zeu care aștepta osanalele şi ofrandele aduse de Mazăre și de tovarașii din țară. De această dată, Carn(mazăr)avalul din Mamaia s-a mutat pe stadionul 23 August, un show care ne arată partea întunecată a comportamentului lui Ponta. Vă spun o curiozitate: mare conducător iubit, Ceauşescu, la vremea lui, aduna mai puţini oameni pe stadionul 23 August, la acea vreme capacitatea arenei sportive fiind de 60.120 de locuri iar, de ziua sa, tovarașul Ponta l-a depășit! Felicitările mele!”, se arată în declaraţia politică a senatorului Christian Gigi Chiru.

                     Acesta a mai subliniat faptul că, „micul Pontaşescu din PSD, dragul nostru tovaraș, ne arată că acel tricou cu Che Guevara nu este o pură întamplare, iar prietenia sa strânsă cu şmecheraşi de talia lui Mazăre readuce România într-un moment critic al democrației. Sub umbrelă democrației, oameni din toată ţara au fost forţaţi să participe la ziua conducătorului iubit. Această grandioasă lansare este un semnal că sub ochii noștri poate apune democrația. Dragi tovarași și iubiți colegi, aceste apelative fac parte din istorie. Modelul de lideri Ponta-Mazăre compromit generația lor, compromit valorile democraţiei în ochii aliaților noștri din Vest”.

  În declaraţia politică, senatorul Christian Gigi Chiru arată că este un obicei al PSD, mai ales de când este Ponta preşedinte, să ducă la manifestaţii nu numai membrii de partid, ci şi angajaţii instituţiilor care au şefi PSD-işti. „Au fost luaţi oamenii cu arcanul şi duşi cu autocarele la Bucureşti. Oameni fără legătură cu politica, simplii angajaţi ai regiilor sau ai altor instituţii. Este o realitate tristă pentru 2014. Închei prin a vă reaminti că, la 25 de ani de la Revoluţie, direcția României spre Est devine realitate. Zeificarea preşedinţilor este un model al vremurilor apuse ce trebuie uitat. Vă invit, stimați colegi din coaliția de guvernare, să-l readuceţi pe Pontașescu printre oameni, nu pentru mine, nu pentru voi, ci pentru viitorul democrației în România”, se arată în declaraţia politică a senatorului Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal.
 
          Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii