Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis ne propune o Strategie Prezidențială de Autopreamărire

ro

22 Jun, 2015 21:43 1044 Marime text
Partidul România Unită respinge Strategia Națională de Apărare pentru că președintele Iohannis o folosește ca pretext în folos personal, adică pentru a-și mări atribuțiile. Astfel, Iohannis și-a lăsat în noua Strategie portițe să intervină direct în domenii unde nu are atribuții ca președinte, sub pretextul securității naționale.

Am aflat din această Strategie că președintele poate să ne stabilească directive în educație, sănătate, economie, agricultură, energie, protecție socială, ca pe vremea lui Ceaușescu. După ce a tăcut 6 luni de zile cu succes, brusc, Marele Cârmaci Iohannis se crede în stare să gestioneze singur toate treburile țării, el fiind cel mai iubit fiu al poporului și având acest drept.

Cred că România avea nevoie de o nouă Strategie Națională de Apărare în condițiile geopolitice schimbătoare de astăzi, dar nu voi vota propunerea președintelui care reprezintă doar o Strategie Prezidențială de Autopreamărire, vizând doar creșterea puterii actualului locatar de la Cotroceni. Președintele Iohannis tace și sapă. Sapă la Constituție și la separarea puterilor în stat. Într-adevăr, așa cum a promis, face o altfel de politică. Una îndreptată însă spre trecut, nu spre viitor.
Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii