Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hoția i-a îndepărat de România, lipsa autostrăzilor le îngreunează întoarcerea acasă

ro

11 Jun, 2015 17:55 1105 Marime text
Declarațiile jignitoare ale ministrului Ioan Rus referitoare la românii din afara granițelor țării și la familiile lor rămase acasă denotă o incompetență dublată de aroganță și nesimțire. Este numitorul comun al clasei politice care i-a alungat pe români din țară în ultimii 25 de ani, pentru că în România nu s-a construit nimic un sfert de secol, doar s-a furat, iar românii au plecat în bejenie ca să aibă cu ce să-și întrețină familiile.

Incompetența lui Ioan Rus ca ministru se poate observa și din faptul că banii din taxa de drum se transformă în profituri la CNADNR pentru a acoperi viitoare prime nejustificate. Din acest punct de vedere, dacă tot e preocupat de românii din străinătate, domnul Rus ar trebui să răspundă la următoarea întrebare: cum a reușit CNADNR să obțină zeci de milioane de euro profit, însă nu a fost în stare sub actualul ministru să găsească fonduri pentru realizarea pasajelor peste calea ferată pe centura Aradului? În consecință, românii din străinătate care se întorc acasă trebuie să stea blocați zeci de ore la coadă.

Alungați din țară de hoție, românii nu se pot întoarce nici măcar în vacanță în România în condiții normale. În plus, un ministru ca Ioan Rus le arată și un dispreț profund prin declarațiile sale impardonabile. Partidul România Unită îi solicită, de aceea, demisia ministrului Transporturilor.
Prim-vicepreședintele PRU
Augustin Hagiu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii