Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europa a devenit exportator de insecuritate

ro

16 Nov, 2015 10:24 987 Marime text
Prin felul în care a impus cotele de imigranți, dar și prin amestecul armat  în apele tulburi ale Orientului musulman, Europa a devenit exportator de insecuritate. România a renunțat la o bună parte din suveranitatea sa în favoarea Bruxelles-ului pe motiv că Europa știe mai bine ce face și că tutela UE va aduce statelor membre bunăstare, dezvoltare și siguranță. La 9 ani de la aderarea României la UE putem să observăm contrariul.
Din punct de vedere al siguranței, politicile UE obligă România să primească imigranți musulmani printre care se ascund, așa cum s-a putut vedea în desfășurarea atentatelor de la Paris, teroriști gata de acțiune.
Din punct de vedere al statalității, Europa este din nou exportator de insecuritate pentru România prin susținerea drepturilor minorității maghiare până la punctul la care ele au devenit o amenințare la adresa unității și indivizibilității statului român. Un efect similar îl are și insistența cu care Europa promovează regionalizarea, aparent din motive economice, fragilizând astfel integritatea statului român.
Din punct de vedere economic, populația României se confruntă cu o creștere accentuată și continuă a prețurilor bazată inclusiv pe liberalizarea prețului la gaze și energie electrică, cerută expres de Uniunea Europeană, ceea ce face ca, la această oră, prețurile din România să le ajungă din urmă pe cele din țările bogate ale Uniunii fără ca veniturile cetățenilor să se aproprie nici măcar de departe de nivelul occidental. În egală măsură, deschiderea piețelor a însemnat invadarea României cu mărfuri străine, adică transformarea noastră în piață de desfacere.
Din punctul de vedere al luptei anti-corupție, rezultatele obținute în această direcție vizează exclusiv corupții români, ceea ce reprezintă o mare dar insuficientă realizare atâta vreme cât companiile străine care au acționat în cârdășie cu politicienii români corupți scapă nepedepsite și sunt libere să își continue practicile murdare pe teritoriul României. În felul acesta, România rămâne țara de vis a oricărei multinaționale care știe că beneficiază de imunitate și impunitate și că poate opera pe teritoriul statului român în disprețul legilor și al intereselor comunității de pe urma căreia obține profituri.
Așadar, Europa și-a exportat în România doar defectele, slăbiciunile, fisurile și mai ales interesele, totul culminând cu exportul de insecuritate prin felul în care a deschis ușa imigranților musulmani.
România are obligația, de aceea, de a-și recupera suveranitatea pe care a cedat-o zadarnic, fără ca niciuna din promisiunile făcute de UE să se îndeplinească. România nu a fost niciodată în acest timp un partener al UE, ci doar un apendice, lucru care a devenit evident și în dosarul aderării la Schengen.
România trebuie să-și impună, de urgență, propriul concept de toleranță în securitate și să oprească exagerările pe care le impune Europa până la punctul la care națiunile trebuie să dispară și să se expună riscurilor doar pentru a fi în ton cu multiculturalismul prost înțeles și chiar și mai prost aplicat de către Bruxelles. Toleranța statului român trebuie să ia sfârșit în acest punct în care îi sunt amenințați cetățenii, securitatea și integritatea. Nu ne mai permitem să fim toleranți cu ceea ce ne ucide, ne desființează, ne neagă valorile și tradițiile, ne obliterează trecutul și ne transformă într-o masă de manevră supranațională.
”Intoleranța” la imigranții musulmani, la iredentismul maghiar, la descompunerea națiunii române, la dizolvarea suveranității statului și la transformarea României într-o colonie/piață de desfacere/mână ieftină de lucru/exploatație de resurse a devenit o datorie!

Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii