Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi - Victor Ponta a recunoscut singur nu are nicio problemă în a-și exercita atribuțiile. El pur și simplu fuge de procurorii DNA și de justiție

ro

29 Jun, 2015 16:17 1120 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a afirmat astăzi că premierul Victor Ponta s-a deconspirat singur ieri seară, într-o intervenție la TV, arătând că este perfect capabil să-și exercite atribuțiile. „Victor Ponta s-a deconspirat singur ieri seară arătând că este perfect capabil să-și exercite atribuțiile, atunci când a spus că vorbește zilnic cu miniștrii și cu premierul interimar despre problemele guvernării. Practic, Ponta a confirmat ceea ce știam deja: nu se află în incapacitate de a-și exercita funcția, ci pur și simplu fuge de DNA și de procurori. Deși se află în situația penibilă de a se lăsa rugat de colegii săi de partid să se întoarcă în țară, Ponta a anunțat că mai stă încă două săptămâni în Turcia.
Raețchi a mai afirmat că Ponta a revenit la obiceiurile din campania electorală în privința raportării la președintele Iohannis.
Seara, premierul are alt program: intră prin telefon la televiziuni pentru a ne reaminti că a rămas același Victor Ponta din campania electorală, spunând ieri despre președintele Iohannis că îi consideră pe români «iobagi». Atacuri care arată un singur lucru: deși mima părerea de rău după înfrângerea din noiembrie, adevăratul Victor Ponta este cel care în loc de argumente folosește insulte pentru a-și ataca adversarii politici”.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii