Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat USL - Vineri, 01 Iunie 2012

ro

01 Jun, 2012 22:42 1448 Marime text

Vă informăm pe această cale că ultimele evenimente care s-au petrecut în oraşul Eforie nu fac altceva decât să scoată în evidenţă modul în care unii candidaţi înţeleg lupta electorală. În mai multe rânduri, dar mai ales în ultimele zile, anumite persoane rămase necunoscute au vandalizat panourile electorale din Eforie Nord şi Eforie Sud, vopsind sau distrugând doar afişele candidatului USL la Primăria Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu. În acest sens, USL a depus o plângere la Biroul Electoral de Circumscripţie.

Totodată, din materialele ataşate prezentului Comunicat puteţi afla şi despre modul în care reprezentanţi ai Poliţiei Naţionale şi Jandarmeriei înţeleg să-şi facă datoria, prin intimidare, ameninţări şi „filaje" nejustificate. Toate acestea la solicitarea expresă a reprezentanţilor PP-DD. Iată, deci, cum poliţiştii aflaţi, conform legii, în slujba cetăţenilor, reuşesc mai de grabă să fie în slujba unor oameni politici. Pentru a înţelege desfăşurarea evenimentelor am ataşat adresa pe care USL a transmis-o atât Inspectoratului Judeţen de Poliţie Constanţa, cât şi Jandarmeriei Constanţa şi Prefecturii. Cum mitingul paşnic şi legal al USL s-a transformat pentru membrii săi în anchete declanşate de oamenii legii, iar cel al PP-DD, ilegal, a fost trecut cu vederea.

Vă anexăm şi adresa pe care Primăria Eforie a emis-o către aceleaşi instituţii, dovada că PP-DD nu avea autorizaţie pentru întâlnirea electorală.

Şi în acest sens, USL a depus o plângere la Biroul Electoral de Circumscripţie.

Biroul de presă

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii