Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PP-DD - Hingherizarea României

ro

12 Sep, 2013 12:56 1028 Marime text
După ce a anuntat cu pompă planul fantezist al milionului de locuri de muncă, premierul Victor Ponta s-a apucat de treabă. A inventat câteva directii la ANAF, i-a făcut lui Sova un minister si a mai creat câteva sute de posturi pentru clientela de partid, iar acum, prin noua lege a eutanasierii câinilor maidanezi, va mai crea câteva mii de locuri de muncă. Si astfel, în goana febrilă împotrivă maidanezilor, întreaga Românie va fi călcată de mii de hingheri, proaspăt angajati în urma strategiei guvernului Ponta de creare de noi locuri de muncă.

  Dar lucrurile nu se opresc aici, pentru că pe lângă cele câteva mii de hingheri, va mai fi nevoie si de câteva sute de eutanasiatori sefi, adjunctii acestora, sefi de măcelării canine, precum si responsabili de incinerarea rămăsitelor animaliere.
  Asa cum a precizat, în urmă cu câteva zile, grupul parlamentar al PP-DD îsi manifestă îngrijorarea fată de acest mod al guvernului Ponta de a scăpa de probleme prin eliminarea lor fizică. Ne întrebăm, oare ce se va întâmpla dacă Guvernul va avea probleme cu plata pensiilor, salariilor bugetarilor si ajutoarelor sociale? Va mai crea Victor Ponta câteva mii de posturi care să elimine problema?
 
BIROUL DE PRESĂ PP-DD
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii