Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Organizatia de femei a MP

ro

18 Nov, 2015 19:52 1204 Marime text
Fii și tu învingatoare, alătură-te femeilor populare!
 
În România, cifrele arată devastator
 
Cancerul avansat la sân este descoperit în fiecare an la peste 10.000 de femei. Dintre acestea, aproximativ 5000 de femei, pierd bătălia cu boala.
 
Statisticile pentru cancerul de col uterin sunt, și ele, dramatice. Atacă zilnic 9 femei, dintre care 6 mor, făcându-ne fruntași în Europa la decesele provocate de această maladie.
 
Pentru că și noi, femeile din România, ne dorim să fim sănătoase, Organizația de Femei Mișcarea Populară București  lansează campania "Fii și tu învingatoare, alătură-te femeilor populare!".
 
Prin intermediul acestei campanii,  zilnic, 5 femei din București și Ilfov beneficiază gratuit, în cadrul Spitalului Universitar, printr-un program de finanțare europeană, de investigațiile necesare depistării cancerului mamar și al celui de col uterin.
 
Haideți să luptăm împreună, iar pentru că în țările dezvoltate, campaniile de informare si folosire a programelor de detectare a celor două afecțiuni grave, au redus cu 50% numărul femeilor afectate, să demonstrăm că și în România se poate!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii