Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa OFSD Constanta

ro

08 Mar, 2016 17:32 1767 Marime text
Organizatia Femeilor Social Democrate Constanta, sub conducerea doamnei Mariana Gaju, in calitate de presedinte, au fost aproape de mamele constantene, aflate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Andrei Constanta, pentru a sarbatori impreuna Ziua Internationala a Femeii.

          Blanda ca o briza a marii, frumoasa ca o primavara, suava ca un ghiocel si darnica precum o toamna incarcata, aceasta este fiinta divina, harazita de Dumnezeu in care dainuiesc toate simtamintele acestei lumi – FEMEIA.
          Exista doar doua fiinte divine in aceasta lume : MAMA si DUMNEZEU. Un proverb evreiesc spune: Dumnezeu nu a putut fi pretutiundeni, asa ca a creat mamele.
          Pentru ca sunt mame si pentru ca pretuiesc mamele, femeile social democrate ale judetului Constanta au fost astazi alaturi, desigur, de mame. De mamele care aduc viata pe pamant, de doamnele care se afla la Maternitatea Spitalului Judetean Constanta, carora le-au oferit flori si mici daruri simbolice.

          Totodata, bucuria sarbatoririi Zilei Internationale a Femeii a fost impartasita si cu pacientele aflate la sectia de terapie intensiva, a caror viata sta in mainile, sufletul si priceperea tuturor cadrelor medicale.
          Tuturor femeilor, mamelor, deopotriva paciente sau cadre medicale, le dorim multa sanatate, fericire si impliniri, alaturi de familiile pe care doar ele stiu sa le implineasca!
          Prin acest gest, femeile social democrate constantene doresc sa demonstreze ca tot ceea ce avem si tot ceea ce vom avea, viitorul, prezentul si trecutul il datoram FEMEII, MAMEI, celui mai bun prieten pe care il avem alaturi in clipe grele.
  
OFSD Constanta,
Presedinte,
Ec. Mariana GAJU
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii