Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă M10 solicită scuze publice de la PSD pentru amânarea ședinței Consiliului Local Municipal

ro

08 Oct, 2015 14:17 1154 Marime text
Partidul M10 a luat act, cu indignare, de amânarea ședinței Consiliului Local Municipal programată a se desfășura ieri, 7 octombrie 2015, din cauza lipsei de cvorum ce s-a datorat absenței in corpore a consilierilor PSD.
Pe această cale, M10 îi solicită președintelui organizației municipale a PSD, Decebal Făgădău, să-și ceară scuze constănțenilor pentru indolența de care au dat dovadă consilieri municipali ai partidului condus de domnia sa și să prezinte, urgent, motivele care au generat lipsa acestora și, pe cale de consecință, amânarea ședinței CLM.
Unic în istoria Consiliului Local Municipal, boicotul consilierilor care dețin majoritatea absolută și care sunt convocați la ședință de șeful ierarhic atât pe linie administrativă, cât și pe linie de partid, pare a fi mai degrabă o răfuială internă a PSD, o plătire de polițe și o repoziționare a grupurilor de putere și de interese.
M10 salută luptele din interiorul PSD, dar dacă acestea afectează buna funcționare a municipiului Constanța atunci toți cei responsabili, de la viceprimar și până la consilierii care au absentat de la ședința Consiliului Local Municipal, trebuie să demisioneze imediat din funcții.
Orașul are nevoie de aleși responsabili, pentru care să primeze interesul general, al constănțenilor și nu cel de partid.
Constanța are nevoie de oameni integri, nu de marionete.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii